2460

Maurice De Busschere
Webdesign, WordPress Websites, WooCommerce Webshops, SEO Zoekmachine Optimalisatie, SEA Zoekmachine Adverteren, Social Media Marketing, Online Marketing, Onderhoud & Beheer

2133

MediaMaus

Steenoven 49
6662 VD Elst (GLD)

Website: MediaMaus

Over Maurice De Busschere

Mijn naam is Maurice De Busschere, 27 jaar uit Elst (Gelderland) en ik ben in 2010 afgestudeerd aan de HBO bachelor opleiding digitale communicatie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze studie heb ik veel ervaring opgedaan met het werken binnen deze branche, door onder andere stage te lopen bij Regioproviders en Fidato. Daarvoor was ik al enkele jaren werkzaam binnen de branche door onder andere netwerkrelaties te helpen bij het maken van websites.

Over MediaMaus

De betrouwbaarheid van uw website is hedendaags doorslaggevend voor uw klanten om zaken met u te doen. MediaMaus is een professionele partner met een duidelijke focus op WordPress CMS systemen. Door taylor made gebruik te maken van bewezen functies is MediaMaus in staat om uw site op topniveau te laten bewegen over het internet. De juiste structuur is tevens zeer belangrijk voor een optimale communicatie zowel binnen uw organisatie als voor de grote wereld op het internet.

MediaMaus “Webontwikkeling op maat”
“het maken van unieke en professionele WordPress websites met het toepassen van usability, SEO zoekmachine optimalisatie, social media marketing, online marketing en de laatste digitale communicatie/realisatie technieken.”

MediaMaus is een professionele eenmanszaak en werkt om kwaliteit te borgen samen met verschillende partners. MediaMaus is opgericht op 5 september 2013. Door onze taylor made instelling zijn wij zeer klant & resultaat gericht. Flexibiliteit en integriteit zijn de kernwoorden welke wij inzetten voor uw online succes.

De samenwerking met The Ambassador House stelt ons in staat om een optimale service en kennis te bieden daar waar nodig.

Uw succes is onze focus!

Foto’s en Video’s

Nog toevoegen

Recensies

Maurice is een echte WordPress professional. Samen met hem heb ik o.a. gewerkt aan twee grote projecten voor Happy Swim Zwemschool en Freshco B.V. De samenwerking verloopt zeer soepel en ik kan dan ook iedereen aanbevelen om MediaMaus in te schakelen wanneer u hulp nodig hebt met WordPress.


Tim Bouwens
Client

Maurice is een expert op het gebied van Webdesign, WordPress en Search Engine Optimization (SEO).
Als u op dit gebied een uitdaging heeft dan kan Maurice u uitstekend ondersteunen.
Zakelijk gezien is Maurice voor mij een goede sparringspartner en samen zorgen wij voor synergie.


Mike Nuijs
Client