2128

D/A Consultancy

Postbus 4045
2301 RA Leiden

Website: D/A Consultancy

Over Danny Groeneveld

Projectmanager die van aanpakken weet: resultaat boeken en toch teamplayer blijven, snelheid erin houden zonder de kantjes eraf te lopen, pragmatisch waar het kan, onverbiddelijk waar het moet!

In tal van projecten -vaak met een internationaal karakter- ben ik veel mensen en hun wensen tegengekomen. Ik weet als geen ander bruggen te bouwen: ICT en business met elkaar verbinden. De grootste verbindende factor is daarin de mens!

Middels diverse digitale communicatievormen en (natuurlijk) persoonlijk contact probeer ik mens & techniek op elkaar aan te laten sluiten. Zodoende wordt een optimale mix gerealiseerd, waarbij de eindgebruiker en zijn ervaring altijd centraal staat.

Een project is bij mij pas succesvol afgerond als niet alleen alle doelen behaald zijn, maar ook de nieuwe / verbeterde techniek ook met plezier in gebruik is!

Profiel

Expertise
Projectmanagement
Interim management
ICT (breed)
Professional die graag klanten begeleidt in hun zoektocht naar doelgerichte (ICT)oplossingen die werken makkelijker maken. ICT om de business te dienen. Wordt veelal ingezet als breekijzer om ontspoorde projecten weer op de rails te krijgen.

Talenten
Analytisch
Resultaatgericht
Klantgericht
Direct
Creatief in het bedenken van oplossingen

Ontwikkelingsbehoefte
Ondernemen in teamverband
Concepten ontwikkelen

Persoonlijke doelstelling
samen werken, samen bouwen
Marktgericht ontwikkelen

Foto’s en Video’s

Nog toevoegen

Recensies


KPN Netco
Danny is een gedreven Project / Implementatie Manager. Hij weet keer op keer zijn doelen te behalen, zelfs als iedereen denkt dat het niet haalbaar is. Klant belang voor zijn eigen (afdeling) belang weet hij geweldig uit te dragen en weet iedereen te stimuleren om dat stapje extra te doen. Onze samenwerking was dan ook geweldig, samen hebben we grote veranderingen bij de klant doorgevoerd, wat uiteindelijk resulteerde is sneller, makkelijkere en risicovrije implementaties.