1437

Bas Oosterbaan
Alles begint voor mij bij gastheerschap. Facility & Hospitality Management en denken vanuit de klant/gast.

Social Media

2125

Bas Oosterbaan – Horeca & Recreatie Management BV

Hoekseize 2
8711 HR Workum

Correspondentie Adres:
Postbus 48
8723 ZJ Koudum

Website: Bas Oosterbaan – Horeca & Recreatie Management BV
Website: Bas Oosterbaan – Facility & Hospitality Management

Over Bas Oosterbaan – Facility & Hospitality Management

“De gast, klant of bezoeker in de watten leggen”

Dat is wat u wilt, uw relatie vertroetelen. Zoals u ongetwijfeld weet komt daar een heleboel bij kijken. Een vriendelijk en attent onthaal bij aankomst, een altijd perfecte dienstverlening, een schone kamer of werkplek, afhandeling van in- en uitgaand telefoonverkeer. Maar ook een uitstekende catering en een mooie, duidelijke brochure zijn belangrijk. Het zijn maar een paar voorbeelden. Of u nou ondersteuning nodig hebt in kantoor, zorggebouw, hotel of restaurant wij kunnen u hierbij assisteren. Zowel op strategisch-, tactisch- als operationeel niveau

Persoonlijk profiel

Ik ben een enthousiaste manager en vakman. Ik verbind het proces en organisaties met mensen. Ik ga voor een klantgerichte en hotelmatige attitude. Ik ben de ‘Haarlemmer olie’ in de samenwerking tussen medewerkers en management. Ik ben deskundig in facility- en hospitality management en heb veel ervaring opgedaan bij organisaties en projecten op het snijvlak van (zorg)vastgoed en dienstverlening.

Trefwoorden

Actiegericht – neemt uitdagingen graag aan. Sterke wil en zal niet wijken voor tegenslag of kritiek. Spant zich voortdurend in om verbeteringen aan te brengen. Praktisch, alert en spontaan. Open en direct. Doortastend en energiek. Hardwerkend, grondig, vastbesloten en een doorzetter. Geniet van uitdaging. Houdt de vinger aan de pols.

Motivatie en missie

Optimale dienstverlening, klantgericht en efficiënt werken. Doen wat je belooft en liefst iets extra. De verwachtingen van de klant overtreffen. Dat is mijn passie en daarvoor zet ik me in bij organisaties en projecten. Om bij te dragen aan het succes van die organisaties. Niet alleen, altijd in samenwerking met anderen. Ik werk hard en ga voor het best haalbare. Ik combineer de praktische ervaring met cijfermatige onderbouwing. Niet eindeloos vergaderen. Doen wat werkt. Dat typeert mij.
Als kind groeide ik op in een horeca-omgeving. Daar werd al de basis gelegd voor mijn ondernemerschap en dienstbaarheid. Ik leerde wat aanpakken is en hoe je moet omgaan met diverse typen mensen en wensen. Deze ervaring komt mij nog dagelijks van pas.

Specialismen

  • Verbeteren bedrijfsvoering in combinatie met efficiency
  • Leidinggeven aan teams/afdelingen
  • Opzetten facilitaire organisatie
  • Begeleiden en implementeren van veranderprojecten
  • Management ICT-migratieprojecten
  • Optimaliseren inzet en samenwerking van teams

Foto’s en Video’s

Nog toevoegen

Recensies

Voorbeeld


Voorbeeld
Voorbeeld